ΡΟΕΛ - Ρόδια Ελληνικά

Ο φίλος μου ο Άκης. Δεν έχω πολλά λόγια αυτή τη φορά. Είναι μορφή. Είναι λάτρης του ροδιού, ερωτευμένος και εκστασιασμένος με όλη τη διαδικασία παραγωγής του, τα θρεπτικά του στοιχεία σε κάθε τους μορφή. Βρασμένο, ψημένο, λιωμένο, στυμμένο, αποξηραμένο.

Παράγει 100% φυσικό χυμό από Ελληνικά ρόδια ποικιλίας Wonderful και δεν εμπεριέχει κανένα πρόσθετο στοιχείο. Εμφιαλώνεται σε γυάλινο μπουκάλι και αντέχει πολύ περισσότερο από ένα φρεσκοστυμμένο, εξαιτίας της παστερίωσης που δέχεται.

Η Αυθεντική Γεύση του Ροδιού

Η εταιρία ΡΟΕΛ με έδρα στην Θεσσαλονίκη, ασχολείται με την εμπορία και τη μεταποίηση γεωργικών προϊόντων, και κυρίως με την μεταποίηση ροδιού.
Ιδρύθηκε το 2014 και σκοπός της είναι να προσφέρει σε άριστη ποιότητα (λιανική και χονδρική) νωπά ελληνικά ρόδια και φρεσκοστυμμένο φυσικό χυμό ροδιού.

Διαδικασία Αποχύμωσης

Καθώς προτεραιότητά μας είναι η ποιότητα και η γευση, χρησιμοποιούμε την «δύσκολη» και λιγότερο παραγωγική μέθοδο αποχύμωσης, όπως περιγράφεται παρακάτω.

Τα ρόδια μας, ανοίγονται όλα ενα-ενα με το χέρι, και ελέγχεται προσεκτικά το εσωτερικό τους. Πολλές φορές, δεν γίνεται αντιληπτό αν ένα ρόδι είναι σάπιο εσωτερικά, αν πρώτα δεν ανοιχτεί. Με αυτόν τον τρόπο, διασφαλίζουμε την καλύτερη ποιότητα του χυμου, απομακρύνοντας όσα ρόδια δεν ειναι κατάλληλα για αποχύμωση. Η συγκεκριμένη μέθοδος δεν είναι παραγωγική, γι αυτό και αποφευγεται από τις περισσότερες βιομηχανίες χυμοποίησης, όπου το φρούτο μπαίνει απευθείας στον αποχυμωτή (με την φλούδα).

Αφού αποσπυρωθεί το ρόδι, πλένεται εκ νέου ο σπόρος, και διαχωρίζεται χειρονακτικά από κομμάτια του φλοιού που μπορεί να υπάρχουν. Με αυτήν την χρονοβόρα διαδικασία, διασφαλίζουμε την καλύτερη γεύση του χυμού, χωρις να είναι ιδιαίτερα στυφός.

Στοιχεία επικοινωνίας

ΡΟΕΛ, 10χλμ ΠΕΟ Θεσ/νίκης – Κιλκίς, Θεσσαλονίκη
Κιν: 6937 350942 / 6977 483916 / 6972 825796 Τηλ: 2310 708552
Website / Email / Facebook

More FoodStories

Facebook

@FoodScriber

Instagram

@foodscriber_com

LinkedIn

Theodoros Pastourmatzis

Twitter

@FoodScriber

Recommended Posts

Start typing and press Enter to search

Alex crop - nature's productsΨαροταβέρνα Τριακτίς