Πολυχρόνη ή Paul, μεγάλη μου χαρά που επιτέλους καταφέρνω να γράψω κάτι για εσένα στο website μου!

Τα Πολλά Λόγια είναι Φτώχεια. Αδυνατώ να γράψω όλα αυτά που σκέφτομαι και νιώθω. Επομένως μικρέ, να αρκεστείς στο πόσο ψηλά σε έχω και τι σημαίνει αυτό για μένα (Και Πολλούς Ακόμα). Καλά, ξέρω, σε πήρε το Δάκρυ!!

Είχες απόλυτο δίκιο, όταν με έπρηζες στα φοιτητικά μου χρόνια, να ασχοληθώ με τους ῾Υπολογιστές᾽. Κάλιο αργά παρά ποτέ! Τελικά είναι κάτι σαν Ναρκωτικό το Ίντερνετ, τα Social media, η Τεχνολογία και όλα τα συναφή! Βέβαια, μπορεί αυτό το ναρκωτικό να το χρησιμοποιπήσεις για καλό επιχειρηματικό σκοπό ή απλά ως χόμπυ Διάδοσης Θετικής Ενέργειας, ειδάλλως θα σε χρησιμοποιήσει αυτό και θα σε αλλάξει όλη σου τη ζωή προς το Χειρότερο…

Πριν μέρες μου έστειλες ένα μήνυμα και μια Εικόνα! Όλα τα λεφτά μπορώ να πω για το Πλούσιο Πρωινό σου, εκεί στο Innsbruck της Αυστρίας!

Και για όλους τους ¨Καλούς μας Φίλους¨, να αναφέρω πως :

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΥΚΟΛΗ Η ΖΩΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ.

 

PAUL-GILMORE-BREAKFAST

Κατάφερες με όλες τις δυσκολίες να εξελιχθείς και να κάνεις τα όνειρα σου Πραγματικότητα! Και επαναλαμβάνω, με όλες τις απίστευτες Δυσκολίες!!!

Σε ΥπερΕυχαριστώ για την Υποστήριξη που μου παρείχες στο Εγχείρημα μου αυτό! Πλέον, μπορώ να πω, πως, τείνεις να θεωρηθείς μία Κινητή Εγκυκλοπαίδεια Διεθνών Γνώσεων και Εμπειριών.

Keep Up Your Awesome and Good Work!

Search His Work below…

https://www.facebook.com/pueblovista1981/

http://paulgilmore.net/

Recent Posts

Start typing and press Enter to search

SARANTAKOS-MARIA-MAMA-LOGOΗ Δίδυμη Αδερφή μου