Καθώς είναι η πρώτη Δημοσίευση Πιάτου από (γυναίκα)-(κυρία)-(μαμά) και συγκεκριμένα Γλυκού, ομολογώ να πω, πως είμαι ήδη συγκλονισμένος και Χαρούμενος!

Ήταν 29 Ιανουαρίου του 2017 και καθώς καίγομαι για ακόμη μία φορά στα Social Media (για δουλειά πάντα), ειδοποιούμαι για εισερχόμενο μήνυμα στο Instagram από τη φίλη μου, τη Θεοδώρα.

SARANTAKOS-MARIA-CHEESECAKEΘοδώρα: Cheesecake της Μαμάς, έχει και Facebook & Instagram η μαμά, μαγειρεύει Ωραία, εγώ δυστυχώς καθόλου!!!

Ελεύθερη Μετάφραση Θοδωρής: Δεν Υπάρχει Καλύτερο Cheesecake από της Μαμάς μου, φυσικά και έχει Facebook και Instagram, τι νόμιζες, είναι η καλύτερη μαγείρισσα του κόσμου, εγώ δυστυχώς καθόλου!!!

Οι Ελληνίδες Μαμάδες ή για τους πιο brutal Μάνες, είναι μέσα σε όλα, παντού και πάντα. Σκέφτονται, πράττουν και βοηθούν πριν εμείς προλάβουμε να ενθουσιαστούμε ή δυσαρεστηθούμε!

Μαμά Μαρία, κυρία Μαρία

Μεγάλη μου τιμή για το καταπληκτικό αυτό Cheesecake, πεντανόστιμο και γευστικότατο! Δεν υπάρχουν λόγια να σας ευχαριστήσω, παρά μόνο να πω, πως η αγάπη που έχετε μέσα σας, κατάφερα να την εισπράξω!

Αγαπάτε τις Μανούλες σας!

Κοιμούνται και Ξυπνάνε με την Έγνοια των Παιδιών τους!

Recent Posts

Start typing and press Enter to search

CANADA-LOGO-2PAUL-GILMORE-LOGO