Το μικρό ιστορικό μου, για το πώς κατέληξα στη δημιουργία αυτού του Blog, Forum ή Platforma.

Στο χώρο της εστίασης, έχω ασχοληθεί με την ανάπτυξη καταστημάτων εντός και εκτός Ελλάδας, με την έρευνα αγοράς, τη δημιουργία brand names, τη δημιουργία business και marketing plans, τη παρουσίαση και διαφήμιση σε ΜΜΕ, καθώς και με την ανάλυση και έρευνα της καταναλωτικής συμπεριφοράς σε διάφορες αγορές.
Στο χώρο της βιομηχανίας τροφίμων, έχω ασχοληθεί με την υλοποίηση προωθητικών ενεργειών, συντονισμό εξαγωγικών διαδικασιών, διασύνδεση μεταξύ όλων των τμημάτων με σκοπό την ομαλότερη και αποτελεσματικότερη λειτουργία τους.
Στο χώρο της συμβουλευτικής, στις αρμοδιότητες μου ήταν η έρευνα αγοράς, η συμμετοχή σε παγκόσμιες εκθέσεις τροφίμων, η οργάνωση Event Γευσιγνωσίας, οι παρουσιάσεις προϊόντων και ο συντονισμός εξαγωγών σε διάφορες χώρες του κόσμου.

Όλα τα παραπάνω, συντέλεσαν στην Δημιουργία του www.FoodScriber.com.


Είμαι ο Θοδωρής Παστουρματζής, και Ναι, έχω σχέση με το γνωστό σε όλους μας «Παστουρμά». Η Ιστορία είναι μεγάλη και δύσκολη… Τώρα θα αναφερθώ για την πρώτη και πραγματική μου επαφή με τη διαδικασία της παραγωγής ενός τροφίμου.
Στις 13 Ιουνίου του 1997, ο πατέρας μου Φώτης, πρέπει να είδε κάποιο όνειρο..

  • Τεο, δεν έχει κατασκήνωση φέτος, θα πας στου Τάκη για δουλειά. (Βιομηχανία Σφολιατοειδών & Συναφών Ειδών).
  • Τι λες «ρε» πατέρα;
  • Δεν θα το συζητήσουμε, τελειώνει εδώ.

Φυσικά για να μην έχουμε παρεξηγήσεις και χωρισμούς εν έτει 2016, σημειώνω πως, ως γιος της λατρεμένης μου μητέρας Σοφίας, θα ήταν άδικο να μην αναφέρω πως, τα έκανα όλα χάλια όταν Δημιουργούσε στη κουζίνα της, καθώς κάθε Κυριακή μας ταξίδευε με τις γεύσεις της σε όλη την Ελλάδα, αλλά και ενίοτε στο εξωτερικό..

Λατρεύω να μπαίνω σε κουζίνες, να γνωρίζω Μάγειρες και Μαγείρισσες, Αφεντικά και Συνεργάτες, να αναλύω τις ιδιότητες των παντρειών των υλικών, να ανακαλύπτω καινούργια σκεύη και εργαλεία, να μαγειρεύω, να δοκιμάζω απίθανα υλικά, να αναδεικνύω πρωτότυπα πιάτα, να βιντεάρω και να φωτογραφίζω χώρους και concept ασύλληπτων ιδεών.


Στόχος μου, μέσα από το www.FoodScriber.com, είναι να σας παρουσιάζω Χώρους Εστίασης & Ψυχαγωγίας διαφόρων κατηγοριών και Απίστευτους Μικρούς και Μεγάλους Παραγωγούς Τροφίμων.

Ένα Όνειρο, που με πολύ κόπο, χρόνο και υπομονή, πήρε μορφή.
Αφιερώστε λοιπόν, λίγο από το χρόνο σας και ελάτε να Τους και να Σας αναδείξουμε.


Όλοι Μαζί.


Πιστέψτε Με, δεν θα χάσετε.

Με ιδιαίτερη εκτίμηση και σεβασμό προς το τρόφιμο,
Θοδωρής Παστουρματζής.

Start typing and press Enter to search