Λουκάνικα // Οικογένεια Νάκα

Λίγα Λόγια

Από το 1935 και συνεχίζει δυναμικά, κρατώντας αναλλοίωτες τις συνταγές και τις γεύσεις των προἴόντων που πρωτοξεκίνησε ο Παππούς του Χρήστου Νάκα. Πράγμα πολύ δύσκολο και όμως πετυχημένο από την οικογένεια Νάκα.

Τα λουκάνικα είναι ένας εξαιρετικός τρόπος συντήρησης του κρέατος, αρκεί να το κάνεις με θέληση και μεράκι, να μην βιάζεσαι και να αγαπάς το κρέας.

Καθημερινά και χωρίς διαλλείματα, επιλέγονται από τον ίδιο το Χρήστο φρέσκα και καλοθρεμένα ελληνικά κρέατα, με απώτερο σκοπό να κρατάει ψηλά τη ποιότητα και τις απολαύσεις του ουρανίσκου μας, με τα λουκάνικα του.

Μια χειραψία του και μόνο, είναι γεμάτη Γεύσεις και Αρώματα!

Ο παράγοντας Οικογένεια

Αγώνες δεκαετιών και είναι ακόμα εδώ!

Μιλώντας απευθείας με το Χρήστο, θα λύσεις όλες σου τις απορείες για το ¨Τι Εστί¨ Λουκάνικο και Παράδοση γύρω από αυτό.

Θα σε κατευθύνει στη πραγματική ανάγκη που έχεις, μέχρι και στο ψήσιμο / μαγείρεμα του κάθε είδους λουκάνικου, που εσύ θα επιλέξεις να βάλεις στο μαγαζί σου.

Η καθημερινή τριβή του μέσα, αλλά και γύρω από το Τρόφιμο και ότι έχει να κάνει με αυτό, μου δίνει τη δυνατότητα να αναφέρω πως είναι από τους λίγους, ίσως και σπάνιους ανθρώπους που η Γνώση του Μετράει στο κρέας και ειδικά στο Λουκάνικο.

Προϊόντα

1. Λουκάνικα Τζουμαγιάς
2. Λουκάνικα Χωριάτικα
3. Λουκάνικα Πέταλο
4. Λουκάνικα Καραμανλίδικα Καπνιστά
5. Εξαιρετικός Καβουρμάς

Φυσικά, στο κρεοπωλείο που διατηρεί η Οικογένεια, θα βρεις πολλά ακόμη προἴόντα, αλλά δύσκολα θα αλλάξεις επιλογή.. Λουκάνικο Νάκα και Τίποτα άλλο!

Πελάτες

Μπορεί να βρίσκεται σε μία τοποθεσία (Ροδόπολη Σερρών), που για πολλούς από εσάς να είναι άγνωστη, αλλά λόγω των ιδιαίτερων και πραγματικά φρέσκων προἴόντων τους, η Οικογένεια Νάκα έχει τη δυνατότητα, να στέλνει σε ολόκληρη την Ελλάδα!

Σίγουρα λουκάνικα υπάρχουν πολλά, αλλά μια δοκιμή όπως λέω και εγώ:

Λουκάνικο Νάκα το Αυθεντικό, θα σε καταφέρει να αλλάξεις τα Πιστεύω και τις συνήθειες σου και να θέλεις να τα Τρως, κάθε μέρα όμως!!!

Και όμως, η λέξη οικογένεια σε αυτήν την επιχείρηση, το επιβεβαιώνει κάθε μέρα, κρατώντας τις σχέσεις με τους πελάτες και συνεργάτες σε τέτοιο επίπεδο που αναρωτιέσαι αν όντως είναι μια πολύ μεγάλη Οικογένεια Μεταξύ Τους!

Ξενοδοχεία | Καταστήματα Εστίασης Παντός τύπου | Καντίνες και Κυλικεία | Χώρους Εκδηλώσεων και Δεξιώσεων.

Στοιχεία επικοινωνίας

Λουκάνικα | Οικογένεια Νάκα | Πεζόδρομος | Ροδόπολη Σερρών
Τηλ:+302327022254 / Κιν: +306944314336 / E-mail: nakaschris@hotmail.com / Facebook /Instagram

More FoodStories

Facebook

@FoodScriber

Instagram

@foodscriber_com

LinkedIn

Theodoros Pastourmatzis

Twitter

@FoodScriber

Recent Posts

Start typing and press Enter to search

FINOKIO_MEZE_BARASIAN_HOUSE_BANNER